Sekonder Rinoplasti

Secundaire Neuscorrectie

Dit betekend dat een persoon een tweede operatie moet ondergaan na een eerdere neusoperatie te hebben ondergaan. Om welke reden dan ook iemand die van neus veranderd kan later kan krijgen op ademhalingsproblemen.

Om deze situatie te overwinnen, kan er een tweede handeling uitgevoerd worden. Als gevolg van de tweede operatie is het ademhalingsprobleem volledig opgelost!

Onder neus operaties is er ook een correctie van de kromming van de neus. waarbij ook de grootte van de neus, neusvleugels en de neusgaten kunnen worden gecorrigeerd. Uiteindelijk kan het zijn dat na afloop het probleem bij de ademhalingligt, hiervoor is een tweede handeling nodig.

Soms wordt het gezien dat de neus kleiner of groter is dan het gelaat van de persoon. Hier worden neusoperaties voor gedaan. Een neusoperatie is gevoelige en belangrijke operatie die zeer serieus moet worden genomen. En zeker als het een tweede neusoperatie is, moet er goed opgelet worden.

De reden hiervoor is het deel van het botweefsel of kraakbeen in de neusoperatie dat bij de operatie wordt gezocht, maar het wordt gebruikt als het in sommige delen van het kraakbeenweefsel van het lichaam te vinden is omdat het bij de eerste operatie wordt verbruikt. en dit wordt gebruikt in de naam van de tweede neusoperatie.

Bovendien, aangezien de kraakbeenweefsels die uit dergelijke verschillende plaatsen zijn genomen, de eerst overeenkomstige neus zal worden gevormd, is de grootste zorg vereist om de gewenste conditie tijdens de operatie te verkrijgen. Om deze reden zijn dergelijke tweede neusoperaties één van de belangrijkste en meest veeleisende operaties.Ons deskundigenteam beantwoordt al uw vragen op het gebied van plastische chirurgie en haartransplantatie. Wij snel regelen uw operatie, hotel reseveringen zonder dat u er moeite voor hoeft te doen.
Snel Teruggebeld Worden


Laat u nummer achter voor een terugbel verzoek.

    Copyright by BoldThemes 2018. All rights reserved.

    Whatsapp +90 507 178 17 79
    Open chat
    Hoe kan ik u helpen?