Burun Eti Konka

Neusvlees

Neusvlees is het weefsel dat verantwoordelijk is voor de bevochtiging, verwarming en zuivering van lucht aan beide zijden van de neusholte. Het functioneert continu van voren naar achteren aan beide zijden. Deze organen hebben de neiging om in de loop van de tijd groter te worden door drugsgebruik, omgevingsomstandigheden en infecties.

Als gevolg van nasale hypertrofie met nasale vergroting, kan de weerstand van de lucht die uit de neus wordt geïnhaleerd geleidelijk toenemen. Daarnaast kunnen veel symptomen optreden zoals slapen in de mond, verstopte neus, slechte adem, monddroging bij nacht, zweten. De ernst van deze symptomen hangt af van de grootte van de neus. Volgens de klachten die ontstaan ​​door de groei van de neus, wordt een neusoperatie uitgevoerd.

Als er bij cliënten sprake is van neusgroei, kan dit uw dagelijks leven verstoren. Bijvoorbeeld, neusreductie en neusreductie kunnen worden uitgevoerd, afhankelijk van het feit dat de klachten zoals vermoeidheid tijdens het lopen, moeite met het gebruik van de trap, drogen van de keel, vermoeide en faryngitis-infectie deze klachten kunnen verholpen worden om de neusvlees te verkleinen.Ons deskundigenteam beantwoordt al uw vragen op het gebied van plastische chirurgie en haartransplantatie. Wij snel regelen uw operatie, hotel reseveringen zonder dat u er moeite voor hoeft te doen.
Snel Teruggebeld Worden


Laat u nummer achter voor een terugbel verzoek.

    Copyright by BoldThemes 2018. All rights reserved.

    Whatsapp +90 507 178 17 79
    Open chat
    Hoe kan ik u helpen?