Burun Ucu Estetigi

Neustip Correctie

De erfelijkheid of de noodzaak om de nasale operatie van het volk te realiseren kan ontstaan ​​door de oorzaak van verschillende ongevallen die zich voordoen in een periode van leven. Bovendien, met de bejaarde leeftijd, kunnen zwakte en verlies van elasticiteit in de gezichtsspieren leiden tot aandoeningen, zoals; een vallende neustip, doorhangen, en dus is de seniliteitsverklaring opvallender.

Wat de reden ook is, de visuele vorm van de neus is een structuur die het individu, psychologisch en sociaal, positief of negatief kan beïnvloeden. Om deze reden kunnen individuen op een bepaald moment in hun leven de toepassing van nasale esthetiek nodig hebben. Hoewel de esthetische toepassingen voor dit gebied gebaseerd kunnen zijn op de structuur van bot en kraakbeen, kan het soms worden beperkt tot alleen nasale choncha esthetiek.

Nasale esthetiek is een esthetische toepassing die gemakkelijk kan worden uitgevoerd als het praktisch haalbaar is in situaties zoals lage neus, strakke neusgaten, nasale benauwdheid en andere noodzakelijke omstandigheden. Er zijn nieuwe methoden ontwikkeld, met name met chirurgische en technologische ontwikkelingen, en er zijn verschillende opties begonnen voor diegenen die een neusesthetiek willen hebben.Ons deskundigenteam beantwoordt al uw vragen op het gebied van plastische chirurgie en haartransplantatie. Wij snel regelen uw operatie, hotel reseveringen zonder dat u er moeite voor hoeft te doen.
Snel Teruggebeld Worden


Laat u nummer achter voor een terugbel verzoek.

    Copyright by BoldThemes 2018. All rights reserved.

    Whatsapp +90 507 178 17 79
    Open chat
    Hoe kan ik u helpen?