Burun Revizyonu

Neuscorrectie Revisie

De neus bevindt zich in de voorhoede van de organen die zich in het midden van het menselijke gezicht bevinden en heeft invloed op het uiterlijk. Alles wat kan worden ervaren in het nasale orgaan, dat zo belangrijk is en dat iemands ademhaling aanneemt, kan een nasale cosmetische chirurgie vereisen. Neusesthetiek moet worden gebruikt voor esthetische doeleinden. Maar elke neusoperatie wordt niet gedaan vanwege esthetische problemen. In sommige gevallen is het doel alleen om het ademhalingsproblemen op te lossen.

In beide gevallen zal de vorm van de neus veranderen en zal een meer gewild uiterlijk worden bereikt. Nasale esthetische operaties voor dit doel zijn niet altijd succesvol geweest. Bij esthetische chirurgische neusoperaties die door de verkeerde artsen worden uitgevoerd, zullen niet het eindresultaat bereiken van de wens van de cliënt.

Bovendien kunnen nieuwe problemen optreden zoals scheefheid, kromming of platte neus. Op dit punt komt de neusrevisie in het circuit. Neusrevisie is ideaal voor diegenen die eenn eerdere neuschirurgie hebben ondergaan maar niet tevreden zijn met het resultaat.

Deze belangrijke operatie, gebaseerd op het doel van een herziening van de neus, zal ervoor zorgen dat alle problemen worden opgelost. Neusrevisie kan niet alleen worden gedaan voor de problemen die worden ervaren in esthetische uiterlijk, maar ook in de problemen die worden ervaren op het punt van ademhalen. Als de cliënt na een neusoperatie verschillende ademhalingsproblemen heeft, is het mogelijk om opnieuw een revisie-operatie uit te voeren.

Revisie-operatie zal veel fouten herstellen die zijn nagelaten bij de eerste operatie, ondanks dat het moeilijker is om uit te voeren dan de eerste.Ons deskundigenteam beantwoordt al uw vragen op het gebied van plastische chirurgie en haartransplantatie. Wij snel regelen uw operatie, hotel reseveringen zonder dat u er moeite voor hoeft te doen.
Snel Teruggebeld Worden


Laat u nummer achter voor een terugbel verzoek.

    Copyright by BoldThemes 2018. All rights reserved.

    Whatsapp +90 507 178 17 79
    Open chat
    Hoe kan ik u helpen?