Burun Eti Buyumesi

Nasale Groei (neusschelp operatie)

De neus is een belangrijk orgaan in het midden van het gezicht. Dit orgaan, dat zowel de ademhaling verzorgt en helpt om geuren te onderscheiden, is in alle opzichten van groot belang. Elk probleem dat zich hier kan voordoen, kan tot tal van problemen leiden.

Één van deze problemen is het probleem van de groeiende neus. Het probleem van de groeiende neus is een intransaal probleem dat veel problemen met zich meebrengt. Er zijn precies 6 holtes in de neus.

Dit is vlees ook wel concha genoemd. Dat dient als de airconditioning van het lichaam, zal worden gebruikt met het doel van luchtfilter. Wanneer je zonder deze organen inademt, komen microben en bacteriën samen met de lucht binnen.

In deze zin zal de concha die groeit in de neusschelpen, wat van groot belang is, voorkomen dat de persoon ademt en tot veel meer problemen leidt. Daarom, als een persoon niet kan ademen en constant wordt gedwongen om door de mond te ademen tijdens het slapen, moet een otolaryngoloog worden geraadpleegd en moet u zichzelf laten onderzoeken op een behandeling.Ons deskundigenteam beantwoordt al uw vragen op het gebied van plastische chirurgie en haartransplantatie. Wij snel regelen uw operatie, hotel reseveringen zonder dat u er moeite voor hoeft te doen.
Snel Teruggebeld Worden


Laat u nummer achter voor een terugbel verzoek.

    Copyright by BoldThemes 2018. All rights reserved.

    Whatsapp +90 507 178 17 79
    Open chat
    Hoe kan ik u helpen?