Estetik Yag Enjeksiyonu

Cosmetische Vet Injectie

Het is mogelijk dat problemen die niet cosmetisch lijken in bepaalde delen van het lichaam kunnen voorkomen. Het gebied waar iedereen klaagt is anders in het lichaam. Sommigen hebben geklaagd over hun borsten en sommigen hebben geklaagd over dunne lippen. Deze situatie verschilt van persoon tot persoon. Over het algemeen worden cosmetische operaties als functie gebaseerde bewerking gescheiden volgens het te construeren gebied. Maar er zijn ook esthetische toepassingen die de remedie zijn voor bijna al uw esthetische klachten. Het beste voorbeeld is vetinjectie.

Vetinjectie is een van de esthetische toepassingen die de laatste jaren algemeen zijn geworden. Deze toepassing, die meestal wordt gemengd met het vulmiddel, wordt feitelijk in een iets andere vorm toegepast, hoewel deze vergelijkbaar is. Zoals uit zijn naam kan worden begrepen, wordt deze injectie gemaakt met lichaamsweefsel, d.w.z. vet, gemaakt met de vetcellen die zijn afgenomen uit het eigen lichaam van de persoon. Vetcellen worden meestal ingenomen door liposuctie. De buik- en taillegebieden zijn de meest vettige delen van het menselijk lichaam.

Vaak wordt het vet dat in de gebieden wordt ingenomen gebruikt in de vetinjectie en worden de cellen in de vereiste gebieden geïnjecteerd. De lichaamsgebieden waar dergelijke olie-injectietoepassingen de voorkeur hebben, zijn de belangrijkste. Vetinjectie, die meestal wordt uitgevoerd met behulp van lokale anesthesie, maar die in sommige gevallen naast andere operaties kan worden toegepast, is op veel manieren een voordelige toepassing.

Het is eenvoudig aan te brengen en één van de voordelen is om het verschil onmiddellijk te zien. Om deze reden geven veel mensen de voorkeur aan een vette injectie in plaats van vulstoffen, en dit type toepassing is gericht.Ons deskundigenteam beantwoordt al uw vragen op het gebied van plastische chirurgie en haartransplantatie. Wij snel regelen uw operatie, hotel reseveringen zonder dat u er moeite voor hoeft te doen.
Snel Teruggebeld Worden


Laat u nummer achter voor een terugbel verzoek.

    Copyright by BoldThemes 2018. All rights reserved.

    Whatsapp +90 507 178 17 79
    Open chat
    Hoe kan ik u helpen?