Karin Germe

Buikcorrectie

Sommige delen van ons lichaam kunnen gemakkelijk verslappen. Het beste voorbeeld is de buikstreek. De buik kan heel makkelijk verslappen en doorhangen. Over het algemeen komt deze verslapping vooral voor bij vrouwen na een bevalling.

Dit soort problemen zorgen veel ongemak. Vooral bij vrouwen komt dit voor. Ze kunnen zich niet kleden hoe ze willen, omdat de buik erg hangt. Op dit moment is de buikcorrectie de meest populaire en langdurige operatie.

Het strekken van de buik is volledig permanent. De buik zal er strakker uitzien. Het is niet alleen een voorkeur voor de vrouwen, maar ook bij mannen die een verslapping bij de buik hebben. Een buik correctie zal uw uiterlijk erg verbeteren!

Verslapping in de buik komt vaak voor met overmatig gewichtverlies. Wanneer het overtollig vet verdwijnt zal de huid heel erg verslappen. De enige oplossing hiervoor is een buikcorrectie. Dankzij deze operatie is het mogelijk om een strakke platte buik te krijgen.Ons deskundigenteam beantwoordt al uw vragen op het gebied van plastische chirurgie en haartransplantatie. Wij snel regelen uw operatie, hotel reseveringen zonder dat u er moeite voor hoeft te doen.
Snel Teruggebeld Worden


Laat u nummer achter voor een terugbel verzoek.

    Copyright by BoldThemes 2018. All rights reserved.

    Whatsapp +90 507 178 17 79
    Open chat
    Hoe kan ik u helpen?