Kas Kaldirma

Wenkbrauw Lift

Wenkbrauw verzakking, rimpels op de voorhoofd, en fronsrimpels zijn een teken van ouderdom en vermoeidheid. Wenkbrauwen met volume, niet fronsende wenkbrauwen en een strakke voorhoofd zijn eiggenschappen van jeugd en schoonheid. Verticale en horizontale mimische lijnen gevormd op het voorhoofd, verdiepen in het gezicht en straalt ouder uit. Naast het geven van een vermoiede uitdrukking, voegt ook een sombere blik toe.

De lijnen op het voorhoofd zorgen niet alleen voor een oudere uitstraling maar ook en vermoeide uitstraling.

Wenkbrauwlift is een cosmetische operatie die net zo populair is als andere cosmetische operaties. Deze cosmetische behandeling manifesteert zich meestal als wenkbrauw liftinde techniek. Wenkbrauw lifteng is een cosmetische operatie die meestal toegepast wordt door gevolgen als ouderdom.

Kleine spiergroepen die in het voorhoofd zitten worden door de tijd getroffen en ontspannen waardoor we te maken krijgen met verzakkingen. Afhankelijk hiervan wordt de cosmetische operatie wenkbrauw lift uitgevoerd.Ons deskundigenteam beantwoordt al uw vragen op het gebied van plastische chirurgie en haartransplantatie. Wij snel regelen uw operatie, hotel reseveringen zonder dat u er moeite voor hoeft te doen.
Snel Teruggebeld Worden


Laat u nummer achter voor een terugbel verzoek.

    Copyright by BoldThemes 2018. All rights reserved.

    Whatsapp +90 507 178 17 79
    Open chat
    Hoe kan ik u helpen?