Alin Germe Operasyonu

Voorhoofd Lift

Net als bij andere cosmetisch operaties, is het van belang dat dit ook medisch en cosmetisch toegepast kan worden.Wanneer de chirurg de voorhoofd strakker maakt wordt de overtollige huid verwijderd. Op deze manier zullen rimpels op de voorhoofd verdwijnen, en zal het een shape aan de wenkbrauwen geven.

Indien het nodig is zal uw chirurg ook de wenkbrauwen liften die fronsrimpels veroorzaken. Dit zorgt voor een jongere resultaat, en zorgt voor een zachtere uitstraling. Om het eindresultaat te kunnen zien, leg je beide handen op de zijkanten van je wenkbrauwen en ogen en strekt u de huid naar boven toe.

Deze ingreep is gunstig voor personen met vermoeide sombere ogen en wenkbrauwen die verzwakt zijn. Meestal wordt het uitgevoerd op personene tussen de 40 tot 50 jaar. In sommige gevallen kan het noodzakkelijk zijn voor de jongere personen. De littekens blijven in de hoofdhuid en sommige gevallen in de haarlijk. Uw chirurgie biedt u de de beste optie wat bij u past.Ons deskundigenteam beantwoordt al uw vragen op het gebied van plastische chirurgie en haartransplantatie. Wij snel regelen uw operatie, hotel reseveringen zonder dat u er moeite voor hoeft te doen.
Snel Teruggebeld Worden


Laat u nummer achter voor een terugbel verzoek.

    Copyright by BoldThemes 2018. All rights reserved.

    Whatsapp +90 507 178 17 79
    Open chat
    Hoe kan ik u helpen?