Kepce Kulak Ameliyati

Oor Correctie

Het oor is zit aan beide kanten van het hoofd en is een belangrijk orgaan om te kunnen horen. Sommige cosmetische problemen kan ook het oor de oorzaak zijn. Dan hebben we het over flaporen, aangeboren afwijkingen, en ooraandoeningen dit zijn slechts enkele van deze cosmetische problemen.

Het meest voorkomende probleem zijn de flaporen. In dit geval is het buitenoor naar buiten gebogen en het oorschelp naar binnen. Deze aandoening is meestal aangeboren. Deze aandoening kan je niet krijgen op een latere leeftijd. De oorschelp zal snel blijven groeien in de groeifasen van kinderen en zal eindigen tot een leeftijd van 6 jaar.

Dit is een fase waarin wordt gekeken of er oorproblemen of ooraandoeningen zijn bij een persoon. Oorproblemen zullen pas vastgesteld worden wanneer een oorontwikkeling voltooid is. Flaporen zorgen niet voor gezondheidsproblemen, de oren zullen normaal blijven functioneren. Het probleem is alleen cosmetisch.

Vooral bij kinderen en jongeren met flaporen zal het sociale leven worden beperkt. Kinderen willen vaak door deze reden niet naar school gaan. En juist daarom is een oorcorrectie goed van toepassing. Een oorcorrectie zal voor zelfvertrouwen zorgen. Na de operatie zal het oor weer een mooie uitstraling krijgen door de oorcorrectie.Ons deskundigenteam beantwoordt al uw vragen op het gebied van plastische chirurgie en haartransplantatie. Wij snel regelen uw operatie, hotel reseveringen zonder dat u er moeite voor hoeft te doen.
Snel Teruggebeld Worden


Laat u nummer achter voor een terugbel verzoek.

    Copyright by BoldThemes 2018. All rights reserved.

    Whatsapp +90 507 178 17 79
    Open chat
    Hoe kan ik u helpen?