Goz Kapagi Dusuklugu

Ooglid Correctie

Een ooglid correctie kan van toepassing zijn als er wallen met rimpelvorming en hangende oogleden plaats vinden. Dit zijn de eerste symptonen van het ouderdom. Met de technologie en vooruitgang heeft een ooglidcorrectie een kortere hersteltijd. Ook kunnen Aziatische oog soorten gecorrigeerd worden. Ooglid deficiëntie, wat ook een teken is van veroudering kan ook door een ooglid correctie gecorrigeerd worden.

Na een bepaalde leeftijd wordt de huid dunner en verliest zijn elsticiteit. De huis rond het oog is gevoeliger en laat veroudering zien. De ooglid correctie verminderd de hangende oogleden en zal zorgen voor een frisse uitstraling.
Kleine ingreep
Voorhoofd en rondom de ogen.

Bij ouder worden treedt een verzakking rondom de ogen. De verzwakte gelaatspieren resulteren een gezakte ooglid. Maakt vetbultjes rondom het oog. Het zorgt ervoor dat het wenkbrauwgebied zakt. Naast de gezakte oogleden wordt het uiterlijk beïnvloedt, het verminderd de gezichtsvermogen en geeft een vermoeide uitstraling.Ons deskundigenteam beantwoordt al uw vragen op het gebied van plastische chirurgie en haartransplantatie. Wij snel regelen uw operatie, hotel reseveringen zonder dat u er moeite voor hoeft te doen.
Snel Teruggebeld Worden


Laat u nummer achter voor een terugbel verzoek.

    Copyright by BoldThemes 2018. All rights reserved.

    Whatsapp +90 507 178 17 79
    Open chat
    Hoe kan ik u helpen?