Yüz Estetiği

Gezicht Operatie

Operaties in het gezicht heeft de afgelopen jaren veel aandacht getrokken van zowel mannen als vrouwen. Een operatie in het gezicht corrigeerd vervorming en rimpels.

Naarmate de jaren is het niet mogelijk om rimpels en verslapping te voorkomen in het gezicht. Naar mate de jaren zal het steeds meer worden. Rimpels kunnen voorkomen in gebieden zoals, rond de ogen en randen van de mond.

Soms kunnen er fronsrimpels zijn zoals op de voorhoofd dit soort rimpels treffen we vaak aan. Dit kan te maken hebben met zonlicht, eetgewoonten, weeromstandigheden. alcohol, roken, stres deze factoren kunnen voor een snelle veroudering zorgen.

In dergerlijke gevallen biedt de operatie de meest geprefereerde methode voor dames. Waarbij er op de meest kleine details wordt opgelet. Met een lift in u gezicht kunt een zorgen voor een jong, levendig ,dynamieke uistraling krijgen.Ons deskundigenteam beantwoordt al uw vragen op het gebied van plastische chirurgie en haartransplantatie. Wij snel regelen uw operatie, hotel reseveringen zonder dat u er moeite voor hoeft te doen.
Snel Teruggebeld Worden


Laat u nummer achter voor een terugbel verzoek.

    Copyright by BoldThemes 2018. All rights reserved.

    Whatsapp +90 507 178 17 79
    Open chat
    Hoe kan ik u helpen?