Kizlik Zari Dikimi

Maagdenvlies Herstellen

Het maagdenvlies is heel speciaal voor veel vrouwen. Het maagdenvlies is een gebogen vorm van 3 cm naar binnen is gebogen, van het buitenste gedeelte van de vagina. Heeft ongeveer een dikte van 2 tot 3 mm en is samengesteld uit dunne vaten. In dit gebied is er geen wetenschappelijke functie in termen van plicht.

Tijdens een geslachtgemeenschap, Breidt het zich uit en veroorzaakt het bloedingen. Dit wordt ook wel de maagdelijkheid genoemd van een vrouw.

Als dit anatomische weefsel is beschadigd, wordt er in het algemeen gezegd dat het maagdelijkheid van de vrouw verstoord word. Hoewel deze situatie bekend is, is het niet mogelijk om te kunnen begrijpen of een vrouw een geslachtsgemeenschap heeft gehad.

Het is mogelijk om de vervormde maagdenvlies opnieuw te vormen met een hechting. Het is echter belangrijk wanneer de breuk is plaats gevonden heeft, of hoe de weefsel reageerden.Ons deskundigenteam beantwoordt al uw vragen op het gebied van plastische chirurgie en haartransplantatie. Wij snel regelen uw operatie, hotel reseveringen zonder dat u er moeite voor hoeft te doen.
Snel Teruggebeld Worden


Laat u nummer achter voor een terugbel verzoek.

    Copyright by BoldThemes 2018. All rights reserved.

    Whatsapp +90 507 178 17 79
    Open chat
    Hoe kan ik u helpen?