Genital Estetik

Genitale Operaties

In de afgelopen jaren hebben genitale operaties een belangrijke plaatsingenomen, naast de andere platische operaties. De reden is dat vrouwen de cosmetische aspecten willen veranderen in hun genitale gebieden, net als hun uiterlijk.Dankzij genitale operaties is het is het mogelijk om vaginale vervormingen te corrigeren of te verwijderen. Één van de belangrijkste fysische redenen die hierhaan ten grondslag liggen is, de problemen die koppels ervaren in het geslachtgemeenschap.

Ook mannen kunen genitale operaties nodig hebben. Het belang van vrouwelijke cosmetische schoonheden in een geslachtgemeenschap is, evenals de grootte van een penis van groot belang. Tegenwoordig is het heel gewoon voor de mannen, om dergerlijke operaties te ondergaan.

Sommige vrouwen hebben soms last van grote buiten schaamlippen. Hierdoor kunt u seksuele ontevredenheid krijgen. Ook beïnvloed dit anderzijds de situatie op een negatieve manier, en creëert het een seksuele tegenzin.

Men dacht dat dit probleem van vaginale loslating of verslapping alleen een psychologisch effect had. In de loop van de tijd is er gebleken dat dit ook een fysieke impact is. Dit heeft bij veel koppels problemen gebracht.

Voordelen van genitale operaties
Genitale operaties de de laatste tijd vaak toegepast worden, geeft vooral bij de vrouwen een mooi cosmetisch resultaat. Genitale operaties ondersteunen het einde van de problemen tussen partners. Deze vagina word meestal aangeduid als een schaamlip correctie, en zorgt voor een smallere uitstraling voor de vagina.

Na de genitale operatie is de vagina weer in de goede staat. Na het herstel staat bekend dat het geslachtsgemeenschap hersteld. Het punt dat de clitoris tijdens het gemeenschap meer de penis aanraakt zal zorgen voor meer genot. Dit komt omdat de schaamlippen hoger liggen. Deze operatie is geschikt voor elke vrouw vanaf een 18 jarige leeftijd. Tijdens de genitale operatie is er geen contact met het maagdenvlies, dit komt door dat het maagedenvlies 3 tot 4 cm dieper ligt. Visueel kan een vrouw die niet tevreden is met haar vagina een correctie (genitale operatie) ondergaan.Ons deskundigenteam beantwoordt al uw vragen op het gebied van plastische chirurgie en haartransplantatie. Wij snel regelen uw operatie, hotel reseveringen zonder dat u er moeite voor hoeft te doen.
Snel Teruggebeld Worden


Laat u nummer achter voor een terugbel verzoek.

    Copyright by BoldThemes 2018. All rights reserved.

    Whatsapp +90 507 178 17 79
    Open chat
    Hoe kan ik u helpen?