Meme Buyutme

Borstvergroting

De kleinheid van de borsten kan alles beïnvloeden zoals incompatibiliteit tot algemene contouren van je lichaam tot de keuse van kleding.
Borstvergroting met siliconen is momenteel één van populairste en bevredigende operaties die door vrouwen wordt gekozen. Weefsel in de borsten kunnen krimpen met de volgende oorzaken, zoals; zwangerschap, borstvoeding, veroudering of het kan te maken met de ontwikkelling van het lichaam.

Met dit soort gevallen is het mogelijk om van een kleine borst een vollere, grotere borst te creëren. De vergroting wordt gedaan met de meest geschikte siliconen (borstprothesen).

Een borstvergroting is tegenwoordig zeer velig en betrouwbaar. Wetenschapelijke onderzoekers hebben vastgesteld, dat de borstprothese geen kanker veroorzaakt. Bij dit onderzoek zijn cliënten van 20 tot 30jaar onderzocht. Resultaten toonden aan dat de incidentie van borstkanker niet veel verschild als bij normale vrouwen. De borstprothese kan worden toesgepast bij dames vanaf 18 jaar en ouder.

De operaties zijn tegenwoordig gebasseerd op polymeerachtige siliconen, die chemisch onschadelijk zijn en geen kanker veroorzaken.Bij ons in het ziekenhuis beschikken wij zeer kwalitatieve en veilige prothesen die geen allergische reacties veroorzaken, en geen giftige stoffen bevatten. De siliconen bavetten Cohesieve gel, in verschillende maten die rond of een waterdruppelvorm hebben.

Een borstvergroting is om de volume van de borst te vergroten, met een borstprothesen die onder het spierweefsel geplaatst wordt. Deze interventie wordt structureel toegepast voor kleine borsten , gekrompen of holle borsten na een bevalling.

Uw arts zal u dan adviseren over andere opties die de belissing over de operatie beïnvloed. Dit kan te maken hebben met de huid die de ribbenkast bedekt. Met dit soort gevallen kan de chirurg een besluit maken om een andere operatie uit te voeren.

Er zijn verschillende soorten technieken voor een borstvergroting. De meest gekozen techniek is om een doorsnee van 3 cm te maken, in de kruising van het onderste deel van de borst met de ribbenkast om de siliconen in te brengen. Deze techniek is meestal onze voorkeur.Ons deskundigenteam beantwoordt al uw vragen op het gebied van plastische chirurgie en haartransplantatie. Wij snel regelen uw operatie, hotel reseveringen zonder dat u er moeite voor hoeft te doen.
Snel Teruggebeld Worden


Laat u nummer achter voor een terugbel verzoek.

    Copyright by BoldThemes 2018. All rights reserved.

    Whatsapp +90 507 178 17 79
    Open chat
    Hoe kan ik u helpen?