Ameliyatsiz Yuz Germe

Niet-Chirurgische Facelift

Niet-chirurgische face-lift is een methode die rimpels en fijne lijntjes van het gezicht elimineert zonder enige chirurgische ingreep. Anatomische informatie en technieken in combinatie met huidverjonging en faceliftmethoden leveren resultaten op die dicht bij de operatie liggen zonder chirurgie.

Het algemene voordeel van niet-chirurgische technieken is de snelle terugkeer naar het dagelijkse en zakelijke leven. Bovendien is het effect van bijwerkingen veroorzaakt door chirurgie geëlimineerd. Algemene anesthesie wordt niet uitgevoerd tijdens de operatie. Omdat de meeste procedures subcutaan en huidweefsel repareren, wordt ook het belang tegen veroudering genomen.De meest gebruikte niet-chirurgische facelift methoden;

 • Facelift Met de Laser
 • Face Lift met Micro Focused Ultrasound (Ultraskin)
 • Fractional Radiofrequency (Gold Needle, Scarlet, Gold Frequency)
 • PDO draden/threads Facelift (spinnenweb tecniek)
 • Facelift met Fillers
Facelift Met de Laser

Laser-gezichts- en huidweefsels met een laser systeem zijn zeer effectief, laser-faceliftmethode wordt Laser-facelift genoemd. Het collageen wordt ingekort wanneer het wordt verwarmd tot ongeveer 50 tot 60 graden. Wanneer de huid en huidweefsel worden verwarmd met de Laserlift, wordt de huid uitgerekt omdat het genoemde collageen wordt ingekort.

Daarna begint een collageenproductie opnieuw in de collageen deel van de huid. Op deze manier vindt huid- en huidregeneratie plaats in het toepassingsgebied.

De effectiviteit van de niet-chirurgische facelift kan worden verdubbeld in combinatie met sommige andere toepassingen. Voorbeelden hiervan zijn Laserlift-zalm-DNA, hyaluronzuur-vaccin, PRP en mesolift. Na de operatie kunnen het sociale leven en het bedrijfsleven onmiddellijk worden teruggegeven. Om effectief te zijn, moeten 2 tot 4 sessies worden toegepast. Het effect van het proces en zijn bijdrage aan het uiterlijk duurt tussen 1 en 1,5 jaar.

Face Lift met Micro Focused Ultrasound (Ultraskin)

Ultraskin is de niet-chirurgische face lift-techniek die de huid en huidweefsels met geluidsgolven beïnvloedt. Het is een procedure om de kaak en wang minder te laten opvallen. De beste eigenschap van geluidsgolven is dat ze de onderhuidse weefsels kunnen bereiken zonder de huid te verwonden.

Het is mogelijk om het gewenste weefsel onder de huid te bereiken en de doses aan te passen. Ultraskin is de chirurgische facelifttechniek die het huid- en huidweefsel met geluidsgolven beïnvloedt. Het is een procedure die kan worden toegepast op de wang en kaak voor een zachtere uitstraling.

De beste eigenschap van geluidsgolven is dat ze de onderhuidse weefsels kunnen bereiken zonder de huid te verwonden. Het is mogelijk om het gewenste weefsel onder de huid te bereiken en de doses aan te passen.

De geluidsgolven die de SMAS-weefsels onder de huid kunnen bereiken, de weefsels beïnvloeden, het gezicht strekken en deze techniek bij de operatie gebruiken. Het effect van gerichte echografie wordt gemaximaliseerd wanneer de derde maand wordt bereikt.

Het combineren van gefocusseerde echografie verhoogt het effect. Bij patiënten met aangezichtsvetten bij patiënten die uitglijden of ontladen zijn, als de huid van de cliënt ontspannen is met Laserlift en bij patiënten met GI, neemt het effect toe.

Het effect van de operatie is ongeveer 1 tot 1,5 jaar. Het wordt als een enkele sessie toegediend.

Fractional Radiofrequency (Gold Needle, Scarlet, Gold Frequency)

Fractional Radiofrequency – Microneedle Radiofrequency – methode, radiofrequentie verwarming met het mechanische effect van de naalden rekt de huid. Poriën worden kleiner met micronaalden en de huid wordt strakker met een radiofrequentie-effect.

Het heeft de voorkeur bij mensen met een rimpelprobleem, elasticiteitsverlies en neiging tot verslapping. In het verleden werd het gebruik van acnelittekens en mensen met acne. Er moet gemiddeld 3 tot 5 weken tussen zitten van de sessies er zijn 3 sessies voor nodig. Om het effect van gezichtsverzakking te verminderen, verdient gelijktijdige toediening met de Laserlift en PRP de voorkeur.

PDO draden/threads Facelift (spinnenweb tecniek)

De PDO Face Lifting-methode is een van de faceliftmethoden zonder chirurgie. De draden worden in de loop van de tijd opgelost of zijn permanent. Het effect van permanente touwen wordt beschouwd als een chirurgische procedure vanwege hun persistentie en lange duur.

De touwen, die in de loop van de tijd lossen op en gaan uit het lichaam. Het is effectief, vooral bij de ondervlak van de gezicht, kaaklijn, onderkin en wanneer de kaaklijn wegvalt.

Facial Lift-methode met touw is niet geschikt voor mensen met weinig vetweefsel. Het heeft meer de voorkeur in het onderste vlakgebied.

Facelift met Fillers

De verzakking van het gezicht kan niet alleen worden veroorzaakt door huidontspanning, maar ook door verzwakking van de ligamenten onder de huid, vet en botverlies. Mensen met een genetisch zwakke wang hebben de neiging om al op jonge leeftijd in de plooi te zitten met ingedeukte, uitgezakte en een verslappingen in de wangen.

In dergelijke gevallen is het nodig om opvulling en wangondersteuning te bieden. Naarmate de leeftijd vordert, bot-en botverlies optreedt bij de wangen en het gezicht. In dergelijke gevallen is het niet mogelijk om het positieve effect van andere methoden te zien zonder de volume te corrigeren.

Daarnaast zorgt het voor verbindende bindweefsel en de verlijming van het gezicht ervoor dat het effect van het lifting-effect (lifting) wordt bereikt. De meest effectieve resultaten worden behaald door de toevoeging van fillers na 40 jaar in niet-chirurgische face-lifts.

Met de juiste toepassing van de techniek wordt worden de verslapte gebieden gevuld, die de uitdrukking van jeugd.
Ons deskundigenteam beantwoordt al uw vragen op het gebied van plastische chirurgie en haartransplantatie. Wij snel regelen uw operatie, hotel reseveringen zonder dat u er moeite voor hoeft te doen.
Snel Teruggebeld Worden


Laat u nummer achter voor een terugbel verzoek.

  Copyright by BoldThemes 2018. All rights reserved.

  Whatsapp +90 507 178 17 79
  Open chat
  Hoe kan ik u helpen?