Kok Hucre Tedavisi

Stamcel Therapie

Stamcel- en prp-therapieën worden al 10-15 jaar gebruikt om de symptomen bij verschillende spierblessures te verminderen. Stamceltherapie is een alternatief voor meer risicovolle en dure operaties. In sommige toestanden werden de voordelen van deze behandelingen, kortere hersteltijd, minder risico, verbetering van het lichaam op een meer natuurlijke manier, onderhoud van de normale biomechanica van het lichaam en het ontbreken van dagen en van het werk.

Stamcellen worden in het lichaam gevonden vanaf het beenmerg. De vroegste stamcellen (embryonale stamcellen) zijn ongedifferentieerd voordat ze rijpen en specifieke weefsels vormen. Bijvoorbeeld; cellen die spieren of zenuwen verzachten.

Volwassen stamcellen blijven in het lichaam bestaan. De vernieuwing van haar en huid is bewijs voor de aanwezigheid van deze cellen. Op deze manier, wanneer er letsel aan het lichaam is, worden de gewonde delen gerepareerd. Stamcellen bereiken het gewonde gebied met bloedstroming en initiëren het genezingsproces in het gebied. Als er minder bloedstroming is in deze regio, is er geen verbetering.

Als het lichaam niet genoeg stamcellen heeft om het gewonde gebied te genezen, is er een nieuwe methode ontwikkeld om het lichaam te helpen dit te doen. Prp (bloedplaatjesrijk plasma) biedt ondersteuning voor bloed en stamcellen in het beschadigde gebied. Met PRP kan de stamcel een voldoende hoeveelheid bereiken door de stamcellen te stimuleren. PRP bevat geen stamcellen of bevat heel weinig stamcellen. Het wordt gebruikt voor de behandeling van niet-ernstige pees-, ligament- en spierschade.Ons deskundigenteam beantwoordt al uw vragen op het gebied van plastische chirurgie en haartransplantatie. Wij snel regelen uw operatie, hotel reseveringen zonder dat u er moeite voor hoeft te doen.
Snel Teruggebeld Worden


Laat u nummer achter voor een terugbel verzoek.

    Copyright by BoldThemes 2018. All rights reserved.

    Whatsapp +90 507 178 17 79
    Open chat
    Hoe kan ik u helpen?