Radyofrekans Zayiflama

Radiofrequentie Afvallen

Over het algemeen is de radiofrequentie-afslankmethode een methode van afslanken door warmte. Met dit systeem worden de radiogolven naar het lichaam gericht en worden de watermoleculen geactiveerd en wordt er warmte opgewekt door de geproduceerde energie.

Er wordt voldoende warmte aan het behandelde gebied gegeven. Dit is de eerste keer een temperatuur van ongeveer 40 graden. Het onderste deel van de huid bereikt op dit punt een temperatuur van bijna 50 graden. Deze stijgende temperatuur en bereik veroorzaken geen schade aan de persoon of de huid. Op deze manier worden alleen watermoleculen geactiveerd. Het is een systeem dat is gebaseerd op het smelten van vetten door het vetweefsel te interfereren met een watergehalte van hoge temperatuur.

Dankzij dit systeem breken de vetweefsels af en worden deze vetten uit het lichaam verwijderd en wordt de persoon gered van overgewicht. Bovendien worden collageenweefsels die niet veel meer functioneren, vernietigd en vervangen door levendige, nieuwe collageenweefsels. Bovendien helpt het om het bindweefsel actiever te maken, waardoor de huid een gespannen huid kan creëren.

Als gevolg hiervan vormt zich nieuwe collageen. Overtollige vetweefsels in het lichaam worden gedesintegreerd en door bloed uit het lichaam geloosd. Bovendien kunnen huidweefsels sneller versnellen en de huid helpen een nieuwe en strakke huid te krijgen.Ons deskundigenteam beantwoordt al uw vragen op het gebied van plastische chirurgie en haartransplantatie. Wij snel regelen uw operatie, hotel reseveringen zonder dat u er moeite voor hoeft te doen.
Snel Teruggebeld Worden


Laat u nummer achter voor een terugbel verzoek.

    Copyright by BoldThemes 2018. All rights reserved.

    Whatsapp +90 507 178 17 79
    Open chat
    Hoe kan ik u helpen?