Obezite Cerrahisi

Obesitas Chirurgie

Obesitas kan worden gedefinieerd als een abnormale en overmatige ophoping van vet in het lichaam en een teveel aan vet in het lichaam. Milieu- en genetische factoren beïnvloeden ook direct obesitas. Een andere definitie is dat obesitas meer dan 25% is bij mannen en 30% bij vrouwen.

Obesitasprobleem, is nu een probleem geworden, niet alleen in Turkije, dat zich bezighoudt met de hele wereld. In aanvulling op het ongezonde en onevenwichtige dieet van mensen, krijgen ze te veel gewicht omdat ze een zittend leven leiden. Gebruik van kant en klare maaltijden verhoogt de gewichtstoename meer.

Degene die snel begint aan te komen en hier geen maatregelen voor neemt wordt steeds dikker. Dan krijgt een persoon obesitas. Als hier geen maatregelen voor worden genomen is er een grote kans op meerdere ziektes.

Obesitas brengt veel ziekten met zich mee. Daarom sterven jaarlijks gemiddeld 300 duizend mensen als gevolg van obesitas. Obesitas, een van de snelst verspreide ziekten ter wereld, wordt gerangschikt als de tweede ziekte die het meest na de dood ten gevolgen van roken het levensechtst.

Obesitas staat bekend als een chronische ziekte. Genetische en omgevingsinteracties. Obesitas, dat zich ontwikkelt als gevolg van de toename van vetweefsel in het lichaam, is de hoofdoorzaak van veel verschillende ziekten, behalve obesitas. De belangrijkste oorzaken van obesitas zijn:
*Slapeloosheid
*Stres
*Drugsgebruik
*Ziekte
*Menopauze
*Het eten van extreme hoeveelheden voedsel
*Fastfood
*Geen voedig structuur
*Ongezond eten
*Niet bewegen en sportenOns deskundigenteam beantwoordt al uw vragen op het gebied van plastische chirurgie en haartransplantatie. Wij snel regelen uw operatie, hotel reseveringen zonder dat u er moeite voor hoeft te doen.
Snel Teruggebeld Worden


Laat u nummer achter voor een terugbel verzoek.

    Copyright by BoldThemes 2018. All rights reserved.

    Whatsapp +90 507 178 17 79
    Open chat
    Hoe kan ik u helpen?