Lazer Epilasyon

Laserontharing

Er zijn verschillende oplossingen geprobeerd voor haar- en haaraandoeningen die al eeuwenlang in ongewilde gebieden van vrouwen en mannen zijn opgekomen. Harsen, scheren, ontharingscrèmes geven het gewenste beeld een tijdje, maar het veroorzaakt enige schade in het gebied dat wordt gebruikt bij continu gebruik. Helaas vormen deze methoden geen oplossing voor een lange termijn.

Om deze reden heeft laser ontharing in de afgelopen jaren, veilig, niet-pijnlijk, zonder bijwerkingen en is een definitieve oplossing vaak de voorkeur.

Het eenvoudigste, meest permanente en pijnloze proces om ongewenst of onaangenaam haar overal op je lichaam te ontharen, is laserontharing. De haren scheren, waxen en andere niet-medische methoden zijn pijnlijk en niet definitief.

Laserontharing is een van de meest gebruikte methoden van ons land. Een succesvolle en effectieve behandeling. Bij deze behandleing worden de haarwortels vernietigd met behulp van de laser.

De laser ontharingsmethode, die 20 jaar geleden werd toegepast, is goedkoper geworden. De behandelingen zijn pijnloos en effectief.Ons deskundigenteam beantwoordt al uw vragen op het gebied van plastische chirurgie en haartransplantatie. Wij snel regelen uw operatie, hotel reseveringen zonder dat u er moeite voor hoeft te doen.
Snel Teruggebeld Worden


Laat u nummer achter voor een terugbel verzoek.

    Copyright by BoldThemes 2018. All rights reserved.

    Whatsapp +90 507 178 17 79
    Open chat
    Hoe kan ik u helpen?