Fraksiyonel Lazer

Fractionele Laser

Fractionele laser is een type apparaat dat wordt gebruikt voor huidvernieuwing. Deze state-of-the-art technologie die in elk deel van de huid wordt gebruikt, heeft de voorkeur omdat deze geen bijwerkingen heeft. Omdat het zeer goede resultaten oplevert, is het de laatste tijd een methode die de meeste mensen de voorkeur geven. Het percentage wordt gebruikt voor eventuele rimpels, acne of een soort littekens.

De methode om dit systeem te gebruiken, is om de laser op de juist gbebieden te sturen dat op de huid moet worden aangebracht. Door een dicht collageen te maken in de bovenste of onderste laag van de huid, wordt de huid hersteld in de beschadigde gebieden. Met dit proces zal deze vernieuwing van de huid resulteren in een zeer sterke structuur rond het deel van de schade. Beide bijwerkingen zijn geëlimineerd en er treedt geen schade aan de huid op.

Dit systeem, dat wordt gebruikt bij de behandeling van fracturen of verschillende vlekken in veel verschillende delen van de huid, elimineert volledig de gemiddelde rimpels of puistjes. Het is natuurlijk ook effectief voor diepere littekens of sommige vlekken, maar er kunnen tot op zekere hoogte verbeteringen worden aangebracht.Ons deskundigenteam beantwoordt al uw vragen op het gebied van plastische chirurgie en haartransplantatie. Wij snel regelen uw operatie, hotel reseveringen zonder dat u er moeite voor hoeft te doen.
Snel Teruggebeld Worden


Laat u nummer achter voor een terugbel verzoek.

    Copyright by BoldThemes 2018. All rights reserved.

    Whatsapp +90 507 178 17 79
    Open chat
    Hoe kan ik u helpen?