Karbon Peeling

Carbon Peeling

In tegenstelling tot chemische peeling, is carbon peeling een alternatieve cosmetische bewerking waarbij laserstralen worden gebruikt om poriën in de huid te verwijderen en vlekken te verwijderen. De temperatuur wordt geregeld door speciale behandelingsessies met Q-switchlasers.

Tevredenheid met de cliënt en de timing van de oplossing zijn echter een geprefereerde vorm van cosmetische reiniging wanneer ze worden berekend.

De eerste stap in Carbon Peeling is het proces waarbij de schone huid wordt gezuiverd met de koolstof. Koolstof wordt door de huid opgenomen en geeft de huid de juiste kleur. In de voortzetting van de toepassing wordt de huid die de koolstof absorbeerde gescreend met de vastgestelde laserschoten.

Met de initiatie van regenererende activiteit onder de huid, wordt de synthese van collageen geactiveerd, worden de poriën strakker, de elasticiteit en glans in de huid verhoogd. Met dit proces begint regenererende activiteit onder de huid. De synthese van het collageen wordt geactiveerd, de elasticiteit van de huid neemt toe, de poriën worden frequenter en de helderheid van de huid neemt toe.Ons deskundigenteam beantwoordt al uw vragen op het gebied van plastische chirurgie en haartransplantatie. Wij snel regelen uw operatie, hotel reseveringen zonder dat u er moeite voor hoeft te doen.
Snel Teruggebeld Worden


Laat u nummer achter voor een terugbel verzoek.

    Copyright by BoldThemes 2018. All rights reserved.

    Whatsapp +90 507 178 17 79
    Open chat
    Hoe kan ik u helpen?