Kas Ekimi

Wenkbrauwtransplantatie

Wenkbrauwen zijn één van de belangrijkste cosmetische structuren in ons gezicht. De inhoud en vorm van deze structuur, die uitdrukking geeft aan het gezicht en de nadruk legt op de schoonheid van de ogen en het gezicht, kan worden veranderd. Het reconstrueren van de wenkbrauwen, of het verdikken van de bestaande wenkbrauwstructuur, door de vorm te geven die we willen. Dankzij de techniek van wenkbrauwtransplantatie is het nu mogelijk.

De operatie van de wenkbrauwtransplantatie wordt uitgevoerd door een pijnloze lokale anesthesiemethode en in een korte tijd zoals 1 of 2 uur. De resultaten zijn zeer bevredigend. Er is geen pijn of ongemak na de procedure. Het duurt een periode van 4 tot 6 maanden voordat de wenkbrauwen zich verzamelen en hun ware vorm aannemen. Na 2 maanden kunnen de wenkbrauwen geepileerd worden.

Wenkbrauwtransplantatie kan gemakkelijk worden uitgevoerd onder lokale anesthesie. Met behulp van de FUE-techniek en micromotor worden enten genomen en gescheiden om individueel op de haarverliezende plekken te worden geplant. De donorplaats kan overal op het lichaam zijn. Maar de meest voorkomende plaats om haal enten uit de nek van de patiënt. Als het haarverlies lokaal plaatsvindt, zal het hele proces met succes worden uitgevoerd in 30 minuten. Eindelijk is het resultaat zoals gewoonlijk, bevredigend en beantwoordt het aan de verwachtingen van bijna elke persoon.

In sommige gevallen kan de cliënt de wenkbrauwen verdikken. In deze gevallen wordt de vorm bepaald aan de hand van de hoek van elke haarwortel. Vanwege de aard van de haarzakjes die worden ingenomen na het kweken van de wenkbrauwen, worden de wenkbrauwen in bepaalde perioden uitgerekt.

Daarom moeten onze cliënten hun wenkbrauwen mogelijk op gezette tijden inkorten. Volgens de behoefte om 15 dagen of een keer per maand te zijn, met een paar minuten durende operatie, kunnen wenkbrauwen worden gecorrigeerd. Dit zal de cliënt niet storen.

Over het algemeen bepaalt de vorm van de wenkbrauw de actieve blik van de cliënt. In de meeste gevallen wordt een vorm bepaald op basis van de vraag van de cliënt met tijdelijke kleurstoffen voor de ideale vorm en dikte van de wenkbrauw. Het zaaien wordt volgens deze methode uitgevoerd.Ons deskundigenteam beantwoordt al uw vragen op het gebied van plastische chirurgie en haartransplantatie. Wij snel regelen uw operatie, hotel reseveringen zonder dat u er moeite voor hoeft te doen.
Snel Teruggebeld Worden


Laat u nummer achter voor een terugbel verzoek.

    Copyright by BoldThemes 2018. All rights reserved.

    Whatsapp +90 507 178 17 79
    Open chat
    Hoe kan ik u helpen?