Sac Ekim

Fue Haartransplantatie

Problemen met het haar zijn veel voorkomende problemen bij veel vrouwen en mannen. Het probleem van haaruitval komt echter vaker voor, vooral bij mannen. Haarverlies is een veel voorkomend probleem. Haartransplantatie behandelingen is de beste voorbeeld voor deze oplossing. Voor het jaar 2000 werden haartransplantatiemethoden uitgevoerd om verschillende redenen van haaruitval.

Bij veel cliënten die last van haaruitvaal hadden is de methode FUE toegepast. Maar na het jaar 2000 is de behandeling van FUE haartransplantatie erin geslaagd om al deze andere technieken te elimineren door zichzelf te bewijzen met bevredigende resultaten. Het verschil in de behandeling van Fue haartransplantatie is dat de operatie absoluut chirurgisch is.

Er zal geen incisie in het hoofdgebied zijn en daarom zullen er geen hechtingen plaats vinden. Deze methode voorkomt ervoor dat er geen littekenvormingen in de kop zijn, waardoor het haar met een volle bos kan groeien. Dankzij deze techniek zal de behandeling met een groot succes slagen en zal de kaalheid verdwijnen. En alle gaten opgevuld worden wanneer het haar begint te groeien.

Hoe wordt FUE haartransplantatie gedaan?

FUE haartransplantatie operatie is eenvoudiger en praktischer dan andere haartransplantaties. Het eerste wat met een FUE transplantatie dat binnen een dag kan worden gedaan en in korte tijd kan worden bereikt, is afhankelijk van de toestand van de cliënt en controle van de gespecialiseerde arts. Het haar wordt gecontroleerd en de conditie van haar haar wordt onderzocht zodat de juiste operatie toegepast kan worden. Dit soort haartransplantatie behandelingen worden meestal toegpast op mensen van wie het haar niet wordt beïnvloed door andere behandelingen.

Wanneer er besloten wordt voor een FUE haartransplantatie als gevolg van de onderzoeken, zal het gebied wat geplant word voorbereid worden en zal bepaald worden hoe de transplantaten geplaats zullen worden. Bij deze methode worden transplantaten van de achterkant van het hoofd genomen. De wortels die van de achterkant worden verijderd met speciale apparatuur, worden zorgvuldig naar het nieuwe gebied overgebracht. In tegenstelling tot wat veel mensen weten, worden de haarzakjes niet individueel verwijderd, dat wil zeggen in een collectieve vorm, dat wil zeggen, 2 of 3 wortels bij elkaar. Op deze manier wordt het haar verstrekt om zich aan te passen aan het gebied en heeft de persoon de haardroom bereikt.

Wat zijn de voordelen van FUE haartransplantatie?

Het grootste voordeel van een FUE haartransplantatie dat er geen incisie nodig is, dus geen hechtingen. En als gevolg zal er geen enkel kenmerk zijn van haartransplantatie. Het belangrijkte is dat mensen niet realiseren of er iets aan je haar is gedaan. Bovendien eindigt dit alles in één sessie die maximaal 8 uur duurt meestal zonder een tweede. Veel mensen geven de voorkeur aan deze methode die ‘FUE’ wordt genoemd boven alle andere vanwege deze onbetwistbare feiten.Ons deskundigenteam beantwoordt al uw vragen op het gebied van plastische chirurgie en haartransplantatie. Wij snel regelen uw operatie, hotel reseveringen zonder dat u er moeite voor hoeft te doen.
Snel Teruggebeld Worden


Laat u nummer achter voor een terugbel verzoek.

    Copyright by BoldThemes 2018. All rights reserved.

    Whatsapp +90 507 178 17 79
    Open chat
    Hoe kan ik u helpen?