Botoks Operasyonu

Botox

Ondanks de leeftijd van de beroemdheden stralen ze toch met hun schoonheid. De methode van de beroemdheden (Botox) ligt eigenlijk niet ver van u af. Met deze methode kunnen er makkelijk rimpels verwijderd worden en u kunt uw huid revitaliseren. Botox is een eenvoudige, niet- chirurgische applicatie die na verloop van tijd rimpels en lijnen verminderd. Net 10 minuten kunnen de spieren die rimpels veroorzaken, tot 6 maanden ontspannen.

Botox is een revolutie in cosmetische chirurgie. Dit is het meest voorkomende cosmetische proces ter wereld. Dit is een uitvinding dat pijnloos is en maar slechts 10 minuten duurt. Botox wordt ook met een groot succes gebruikt voor voorkomen van zweten. Overmatig zweten onder oksels, zweethanden en zwetende voeten met geurafname, kan nu succesvol ermee behandeld worden.

De procedure moet worden uitgevoerd door een plastisch chirurg, binnen een steriele omgeving. Botox-injecties verminderen de rimpels en lijnen door het ontspannen van de spieren. Er zijn veel redenen waarom Botox één van de meest gebruikte cosmetische behandeling is geworden. De kraaiienpootjes, rimpels die optreden tussen de slapen, wangen en voorhoofd worden veroorzaakt door de beweging van de spieren onder de huid.Ons deskundigenteam beantwoordt al uw vragen op het gebied van plastische chirurgie en haartransplantatie. Wij snel regelen uw operatie, hotel reseveringen zonder dat u er moeite voor hoeft te doen.
Snel Teruggebeld Worden


Laat u nummer achter voor een terugbel verzoek.

    Copyright by BoldThemes 2018. All rights reserved.

    Whatsapp +90 507 178 17 79
    Open chat
    Hoe kan ik u helpen?